Jelen pivo
Header

Dvojka

Elemental    46

“Imaš dva lica i dva para ruku, i kad se slože, jedno drugu vuku” poručuje Elemental i budi nas iz zimskog sna. Novim singlom “Dvojka” pozivaju nas da se volimo i držimo za ruke, i donose nam proljeće na skateboardu.

Nakon dvije godine od pandemijskog albuma “Ilica” nova stvar je tu da razbije januarsku apatiju i depresiju. Vedri i razigrani ritam pjesme upotpunjen je spotom iz kuhinje dugogodišnjeg saradnika benda, Kristijana Smoka, koji prikazuje dvoje mladih u vožnji gradom na skateboardu.

Spot i pjesma vraćaju na velika vrata, u pandemijsko vrijeme zaboravljenu, bliskost i zajedništvo. Lijepo je biti u dvojci jer tako si uvijek u krugu.

„Lijepo je kad je čovjek samostalan i kad stoji na svojim nogama, kad zna kuda ide i kad radi na sebi, ali je nekako slađe kad imaš nekog ko ti je oslonac i kome si ti oslonac, nekoga ko s tobom može podijeliti dane, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom, poslovnom, kakvom god odnosu. Sada, više nego ikada nam je kristalno jasno koliko nam treba naše društvo, koliko trebamo jedni druge i koliko nam zapravo nedostaje prisutnost druge osobe. Nadam se da će ljudi pronaći neku svoju definiciju naše Dvojke”, rekla je Mirela Priselac Remi za portal glazba.hr.

Reditelj Kristijan Smok dodaje: „U dvoje je sve ljepše, kako život, tako i skateboarding. Drago mi je da smo uspjeli uklopiti skateboarding s ovom pjesmom.”

Novim singlom, bend se vraća i na pozornicu. Nastupiće na prvom November Festu powered by Galeb, u Domu sportova 18. februara.

Možda će vam se svidjeti i ovo...