Jelen pivo
Header

EGO

Inercija    49

Sarajevski bend Inercija je objavio prvi singl sa spotom pod nazivom “Ego”. Singl “Ego” je nastao sredinom prošle godine, a gitarista Ajas Prnjavorac je prvobitno napisao tekst prije nastanka muzičkog aranžmana.

Poslije prijedloga Prnjavorca da se spoji tekst i instrumentala, bend se složio, te su je odlučili snimiti u što kraćem roku.

Kao producenta izabrali su Simóna Rojas Hocesa i nakon dvije sedmice su je završili. Zadovoljni su producentom i istakli su da se pokazao kao odličan producent, direktor i audio-inžinjer.

“Nažalost, “Ego” je dugo stajao na virtualnoj polici prikupljajući prašinu sve do trenutka kada smo konačno odlučili da snimimo spot i objavimo pjesmu. Spot smo snimili bez neke profesionalne opreme, uz pomoć prijatelja benda, Emina Ligate, koji je pomogao i oko montaže. Takođe, imamo plan da izbacimo još nekoliko singlova, te i EP krajem godine”, poručili su iz benda.

Inercija bend čine: Arman Vejsilagić – glavni vokal i lead gitara, Ajas Prnjavorac – back vokal i ritam gitara, Feđa Hajduk – back vokal i bass, te Harun Lika – bubnjevi.

Možda će vam se svidjeti i ovo...