Jelen pivo
Header

Krenimo iz početka

Sopot    45

Bend Sopot iz Banjaluke, zajedno sa mnogobrojnim saradnicima i prijateljima, snimio je novi spot za pjesmu “Krenimo iz početka”, inspirisan globalnom krizom nastalom zbog širenja virusa Kovid 19. Pozitivne reakcije publike i nekoliko dana poslije objavljivanja pjesme, ne prestaju da stižu na adresu ovog benda.

“Karantin i samoizolacija ostavili su dubok trag na čitavu planetu. Iz svakodnevne rutine u jednom trenu – stao je cijeli svijet. Mala RNK sekvenca znana kao KoVid 19 za kratko vrijeme naučila nas je da se svakodnevne dobrobiti, rutine i blagostanja ne bi trebale olako shvatati i uzimati zdravo za gotovo”, objasnili su iz Sopota.

Kao reakcija na nepoznatu situaciju koja je zadesila svijet, nastao je projekat koji je okupio veliki broj muzičara i prijatelja benda Sopot.

“Svi smo bili u šoku od spoznaje koliko je ranjiv sistem zasnovan na liberalno – kapitalističkoj doktrini. Sve to je uticalo i na nas, autore te smo udružili snage i zajedno sa prijateljima napravili ovaj, svojevrsni, pečat vremena i prostora, da nas sjeća na suludi mart i april godine 2020. Hvala svima koji su uzeli učešće u nastanku ovog video spota, te sa nama podjelili svoje trenutke samoizolacije i karantina”, poruka je benda.

To su: Isidora Branković, David Pujado, Nataša Novaković, Danijela Karać, Semir Avdić, Miloš Orlić, Ahmed Kulović, Đorđe Ostić, Tanja Ostić, Dragan Ostić, Andrijana Mirna Marin, Porodica Đekić, Milan Aćimović i Marija Vučinić.

Autor muzike i teksta je Petar Topalović, a produkciju je uradio sam bend Sopot. Video je djelo Tajane Dedić Starović, dok je za mix i mastering zaslužan Ninoslav Dobrijević Tiki.

Možda će vam se svidjeti i ovo...