Jelen pivo
Header

Sviraj za nas

East Time    70

Bend East time snimio je nedavno spot za pjesmu „Sviraj za nas“. Spot je u skladu sa tematikom pjesme smješten u boemsku atmosferu koju su dočarali glumci studentskog pozorišta Pale i članovi benda, a za režiju, kameru i montažu zaslužan je gitarista benda Strahinja Kostić.

“Pjesma snimljena je prije godinu dana u studiju Longplay u Sarajevu. Za snimanje, mix i mastering pjesme su zaslužni Borjan Milošević i Mahir Sarihodžić, producentski tim koji je radio većinu do sada snimljenog materijala i koji ne namjeravamo da mijenjamo”, kažu za Jelen Music Show članovi ovog Sarajevskog benda.

Inače, East time su osnovali pijanista Veljko Mastilo i basiste Nemanja Kostić 2008. godine. Nakon nekoliko postava koje su prošle kroz bend i jedne duže pauze u radu, East time 2013. godine nastavlja tamo gdje je počeo sa starim i nekim novim pjesmama i sporo, ali pažljivo bruse numere za prvi album koje usnimavaju u studiju Longplay uz pomoć bubnjara Bojana Crnogorca.

Tokom 2016. bend formira postavu koju pored pomenutih muzičara danas čini vokal Jovana Kostić, bubnjar Safer Ahmetspahić, prateći vokal Marko Dostić i gitarista Strahinja Kostić.

“Stilski je u pitanju kolaž više muzičkih uticaja i žanrova sa izraženijim uticajem fusion jazz i blues muzike, a fokus je stavljen na jako slikovitu muzičku atmosferu koju sačinjavaju sadržajne melodije, tekstovi i aranžmani”, pojašnjavaju za kraj našeg razovora članovi benda East time.

Možda će vam se svidjeti i ovo...