Jelen pivo
Header

Motherpunkers

Subversion BL    70

Bend Subversion BL objavio je singl “Motherpunkers”, koji je dobio pozitivne reakcije publike! Ovaj novi singl je nastao kao reakcija na jedan komentar na Facebooku na prvi singl ovog benda.

“Odlučili smo da se našalimo na svoj račun, a u toj namjeri je nastala pjesma. Ubrzo smo za tekst, koji je prvobitno bio dosta duži složili i muzičku podlogu, a kako smo u to vrijeme organizovali punk festival sve se to posložilo u ovoj pjesmi”, ističu članovi benda.

Tekst je napisao lider benda Dalibor Mrša, koji je osmislio i muzičku konstrukciju u njenoj inicijalnoj formi, ali je bend dalje sve razradio zajednički do konačne forme.

“Singl je snimljen u studiju Cirith Ungol u Aleksandrovcu, pod producentskom palicom Dražena Kecmana i do sada zasigurno u pogledu produkcije ulazi u sami vrh onoga što smo do sada radili. Govorimo naravno o subjektivnom stavu, a na svima koji preslušaju pjesmu ostaje da sami procjene o čemu govorim”, ističe Dalibor Mrša.

Ističe da su kao bend zadovoljni kvalitetom produkcije što im uveliko olakšava dalji rad, a uskoro planiraju lansiranje još jednog singla slične produkcije, te polako idu prema završetku snimanja albuma.

Možda će vam se svidjeti i ovo...