Header

Viša srednja klasa

Frenkie, Kontra, Indigo    14

Zajednički album “Putanja”, FM JAM trojca Frenkie, Kontre i Indiga, upotpunjen je još jednim video spotom i to za pjesmu “Viša srednja klasa”. Spot je djelo Adnana Huremovića (Kreativluk agencija), a dostupan je putem njihovog službenog YouTube/VEVO kanala.

“Spot za “Višu srednju klasu” je dosta drugačiji od svega što smo do sada radili. Prvi put smo se odlučili okušati u glumi. Adnan Huremović je imao genijalnu ideju i scenario i vjerujem da je ovo jedan od naših najboljih spotova do sada. Jako je duhovit i mislim da smo svi zajedno odradili odličan posao”, rekao je Frenkie.

Kako je istakao, ovo je ujedno i jedan od najzahtjevnijih spotova, jer su angažovali mnogo statista, mijenjali par lokacija i snimanje je trajalo par dana.

“Međutim uz odličnu organizaciju našeg režisera sve je prošlo u opuštenoj atmosferi. Videospot je pjesmi dao jedno novo lice i vjerujem da će uz njega doći do još šire publike”, kazao je Frenkie.

Kao što je već spomenuto, pjesma “Viša srednja klasa” našla se na prošlogodišnjem studijskom izdanju “Putanja”, koje je najavljeno videospotom i singlom “Karma”, a naknadno su predstavljeni i spotovi za pjesme “Bratmoi” ft. Shtuka, “Bio sam tu”, te “Jaranstva”.

Možda će vam se svidjeti i ovo...