Jelen pivo
Header

Volim te

Emir & Frozen Camels    41

Sarajevski rok bend Emir & Frozen Camels (EFC), nedavno je objavio video spot za posljednji singl “Volim te”.

Ovaj video predstavlja kombinaciju dosadašnjih EFC spotova, u režiji Darka Drinovca i nedavnog nastupa ovog popularnog benda na “CMC 200” festivalu, na kojem je premijerno i predstavljena ova pjesma. U malom video vremeplovu kroz prošlost pojavljuju se publici dobro poznata lica, glumica Jadranka Đokić, svjetski poznata pin up djevojka Aida Đapo allias Idda van Munster i mnogi drugi.

“Radi se o pjesmi prepoznatljivog EFC zvuka, a što se tiče tematike same pjesme, iako naziv možda sugeriše drugačije, “Volim te” je sarkastično-humoristična ljubavna priča bez srećnog završetka”, izjavio je lider benda Emir Bukovica.

Kao i većina dosadašnjih EFC pjesama, i ova je snimljena i producirana na dva kontinenta, u studijima Mix Factory na Floridi (SAD) i Longplay u Sarajevu.

Ovaj spot, kao i prethodni za pjesmu “Flaster”, nastao je u režiji Tarika Hodžića, nedavnog trostrukog dobitnika Specijalne nagrade žirija Takmičarskog programa – dokumentarni film, Nagrade za ljudska prava i Nagrade publike za najbolji dokumentarni film na 22. Sarajevo Film Festivalu.

Možda će vam se svidjeti i ovo...