Jelen pivo
Header

Na pola puta

Hibrid, Sara Renar    35

Hibrid. etc je u saradnji sa Sarom Renar objavio novi singl naziva „Na pola puta“. Pjesma predstavlja posljednju najavnu pjesmu za istoimeni predstojeći album koji izlazi 03. marta 2020. godine, a na kojem će se naći 11 pjesama uz 12 gostiju.

Hibrid je još jednom pokazao kako nastavlja sa eksperimentisanjem i istraživanjem, miješajuči različite žanrove i stvarajući jedinstven zvuk.

U novoj pjesmi spojen je talenat sarajevskog producenta i  Sare Renar, čija se muzika može opisati kao eksperimentalna/pop/indie mješavina suptilnih melodija sa elektornskim i pozorišnim elementima. 32-godišnja zagrebačka muzičarka polako ali sigurno gradi svoje ime na regionalnoj pop muzičkoj sceni, što joj je omogućilo da kroz posljednjih nekoliko godina nastupa širom Balkana, ali i Evrope.

Za produkciju pjesme „Na pola puta“ zaslužan je Dino Aganović, Sara Renar potpisuje tekst i glavni je vokal,  gitarista je Adnan Salihović, a back vokal Edin Baljić. Digitalni label Podmornica u saradnji sa Platformom su odgovorni za realizaciju spota, a za njegovu  režiju, kameru i montažu zaslužan je Tarik Bičo. Glavna uloga u spotu pripala je Darji Badnjević, dok ostatak ekipe uključen u realizaciju spota čine Armin Ćosić (kostimografija) i Ervin Golubović (asistent kamere).

Možda će vam se svidjeti i ovo...