Jelen pivo
Header

Život je san

Kolja    39

Muzičar Nikola Kolja Pejaković objavio je spot za pjesmu “Život je san”, sa aktuelnog albuma “4 Prsta”. Spot stiže svega nekoliko dana prije početka jesenje turneje na kojoj 29. novembra svira u niškom klubu “Feedback”, 2. i 3. decembra u “Amerikani” Doma omladine Beograda, i 6. decembra u Domu kulture u Novom Sadu.

Regionalno hvaljeni album “4 Prsta”, koji je objavljen 2018. godine, bogata zbirka od čak 19 autorskih kompozicija mahom zasnovanih na bluz zvuku, bio je najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, a sada je predstavljen i drugi spot “Život je san”, koji je snimila Bosonoga produkcija.

Spot “Život je san” je poseban i zbog pojavljivanja Koljinog sina, a muzičar ističe da ne voli video spotove, te na njih gleda kao nužno zlo. Upravo iz tog razloga mu je bitno da bar u njima postoji nešto što mu grije srce.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi, u saradnji s producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), za kojim su uslijedili “Kolja” (2009), “Grobovlasnici” (2013) i “4 Prsta” (2018).

Možda će vam se svidjeti i ovo...