Jelen pivo
Header

“Vrući tron” drugu sedmicu u nizu za Arku!

“Vrući tron” drugu sedmicu u nizu zauzeo je bend Arka sa singlom “Divan dan”! Drugo i treće mjesto je takođe nepromijenjeno. Božo Vrećo je i ove sedmice sa singlom “Dragi” zauzeo drugo mjesto, dok je  Kolja sa pjesmom “Svaku noć je isti mrak” ponovo na trećem mjestu! Na četvrtom mjestu se nalazi Brutal protest sa singlom “Brudi”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi. Peto mjesto zauzima Dede Putra sa pjesmom “Bratec kosi”. Ovaj singl prošle sedmice je bio na osmom mjestu, te je napredovao za tri pozicije.

Zlatan Karić sa pjesmom “Otvaram oči”, potvrdio je prošlosedmičnu šestu poziciju, dok se na sedmom mjestu nalazi bend KamoSutra sa pjesmom “Hodaj”. Ovaj singl je u padu za tri mjesta u odnosu na prošlu sedmicu.

Almas sa singlom “Zmija”  je ove sedmice zauzeo osmo mjestu, te je u padu za tri mjesta.

Noviteti na našoj “Top 10” listi ove sedmice su bend Činčila i singl “Marš na Mars”, kao i The Babe Barbarella sa pjesmom “Učinit ću sve”.

Glasaj za omiljeni singl, izvođača ili bend, jer upravo svojim glasovima odlučuješ ko će naredne sedmice osvojiti “Vrući tron”! Podijeli “Top 10” listu i sa prijateljima koji podržavaju domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...