Jelen pivo
Header

Eho Radar osvojio “Vrući tron”

Prošlosedmični novitet na “Top 10” listi, bend Eho Radar sa singlom “Oprosti za bol” ove sedmice zauzima naš “Vrući tron”, zahvaljujući glasovima publike! Čestitamo ekipi iz Prijedora!

Visoko drugo mjesto ove sedmice zauzima prošlosedmični prvoplasirani bend Charna sa singlom “Sanjaš”, koji i dalje ima veliku podršku publike. Božo Vrećo sa pjesmom “Krila”, ove sedmice je u padu za jedno mjesto, pa se nalazi na trećoj poziciji. BruhUuhu sa singlom “Trust” – Live Session je sa osmog, došao na četvrto mjesto naše “Top 10” liste i ostvario veliki napredak!

Na petom mjesto ove sedmice nalazi se Palladio String Quartet i “Horizons”, gdje se nalazio i prije tačno sedam dana, dok se na šestom mjestu nalaze Frenkie, Kontra i Indigo sa singlom “Mosh pit”. Ovaj sjajni trio je u padu za tri mjesta u odnosu na prošlosedmični poredak. Sedmo mjesto zauzima grupa Retro, sa singlom “U tvojim rukama”, te je u padu za tri pozicije u odnosu na prošlu sedmicu.

Tupas Mene i singl “Stranac” je sa šestog, stigao na osmo mjesto naše “Top 10” liste, pa je u padu za dvije pozicije.

Ovosedmićni noviteti na “Top 10” listi su DUM DUM sa singlom “Ti i ja”, kao i Subversion BL sa singlom “Motherpunkers”.

Glasovi publike odlučuju ko će se naći naredne sedmice na našem “Vrućem tronu”. Do nedjelje uveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da stignu na prvo mjesto “Top 10” liste.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...