Jelen pivo
Header

Kreator

Edo Maajka    31

Nakon prisilnog tromjesečnog mirovanja Edo Maajka se konačno vratio u svoje najprirodnije okruženje – na stage! Edo i njegov bend (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi) su zasvirali popodnevni session, kamerom zabilježili odličnu atmosferu i napravili spot za uvodnu pjesmu s albuma Put u plus – “Kreator”. Pozitiva i smijeh glavni su motivi spota, a moćni stihovi vrhunskog tekstopisca potvrđuju Edin status regionalnog “Kreatora” brutalno dobrih pjesama.

“Nakon tri mjeseca korone i odvratnog potresa, konačno smo se našli da malo zasviramo. Odlučio sam snimiti taj trenutak i session, i s korona budžetom smo složili video za pjesmu “Kreator”. Idemo stazama Prosinečkog, Bake i drugih velemajstora, minimalni ulog, a maksimalni učinak”, kaže Edo.

Nije lako izdvojiti najbolju pjesmu s albuma, ali za tim zapravo i nema potrebe. Svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile Putu u plus, a o “Kreatoru” Edo kaže:

 “Pjesma mi je jako bitna, zato i otvara album Put u plus. Govori o preuzimanju odgovornosti za svoj život, a ne traženju krivaca za ono što smo iskreirali za sebe.”

Brutalno iskrenim tekstovima i odličnom muzikom Edo se već odavno smjestio na vrh regionalne muzičke scene, za šta je dobio itekako zasluženo priznanje struke i naravno, njegove vjerne i brojne publike.

Tekst je napisao Edin Omić. mix i mastering je odrađen u studiju Morris u Zagrebu, a za aranžman je zaslužan cijeli bend.

Možda će vam se svidjeti i ovo...