Jelen pivo
Header

Njemica

Sassja    35

Talentovana reperka iz Tuzle Sassja nakon singla „Ništa“ nije dugo čekala da nas obraduje novom pjesmom, a to i ovaj put čini u svom stilu – britko, direktno i konkretno. Riječ je o pjesmi i spotu „Njemica“, koja govori o odlasku ljudi sa naših prostora, a zajedno sa Sassjom na pjesmi je radila vrhunska ekipa muzičara.

„Ovaj spot radila sam s istom ekipom s kojom sam snimala „Ništa“. Na dan snimanja sam se probudila s najgorom virozom ikad i otkazala bih sve da nemam ovako super ljude oko sebe. Mislim da sam okupila neki audio-video tim u kojem se međusobno jako poštujemo, guramo i usavršavamo. Nadam se da ćemo još dugo zajedno raditi jer su oni odlične osobe i kreativci“, rekla je ova muzičarka.

Kako naglašava Sassja, u tom timu koji pobjeđuje, je i Fokus koji je na njenom prošlom albumu radio beat za pjesmu „MC“, a sada i za „Njemicu“.

„Kantriman je naravno kao predsjedavajući za zvuk u tom timu uglancao beat i zvuk, ja sam napisala tekst i s Jasminom usavršila ideju za spot. Jako cijenim sve ljude sa kojima radim i jedva čekam da i dalje pravimo čuda”, poručila je ova harizmatična Tuzlanka.

Možda će vam se svidjeti i ovo...