Jelen pivo
Header

Spoji riječi

Ammara Mistrić    66

Ammara Mistrić objavila je novu pjesmu i spot pod nazivom „Spoji riječi“. Kantautorica iz Sarajeva u novoj pjesmi govori o ljubavi, dok je poruka više podrška svima da izgovore dvije magične riječi „volim te“, kada god to osjete.

„Riječi volim te znače samo sopstvenu pobjedu, a nikako poraz, jer ljubav je ono što nas pokreće, tjera na ples i slavi život“, rekla je Ammara.

Pjevačica je imala želju da njena publika prođe sa njom kroz cijeli proces, te ih je zbog toga povela na Pelješac. Za spot ističe da predstavlja novo, sretnije poglavlje u njenom životu, a sniman je u veselim bojama. Za vizual  u spotu se pobrinula modna kreatorica Belma Tvico, čije su kreacije dale savršenu tačku na ukupan dojam. Šminka i frizura su djelo Adija Hasića.

Ammara smatra da joj je nedostajala jedna funk pjesma na njenom prvom albumu, pored pjesama poput „U srce“, „Vrata snova“, „Puštam te“ i drugih.

Mala, ali vrijedna ekipa profesionalaca pobrinula se da se priča ispriča do kraja i da sve prođe u savršenom redu. Za režiju i kameru bio je zadužen Admir Švrakić, za montažu Elvedin Zorlak, a izvršni producent je Nikola Blagojević. Green key je sniman u studiju „Spekroom“ Sarajevo, dok je pjesma snimana u Kragujevcu u Blacksmith studiju. Prelijepi spot je nastao na Palješcu i u Sarajevu.

Možda će vam se svidjeti i ovo...