Jelen pivo
Header

Da si sada tu

Pakleni toranj    64

Zenički bend „Pakleni toranj“ nedavno je izbacio novi spot za pjesmu „Da si sada tu“. Bend koji postoji od 2016. godine i stvara autorsku muziku, polako ali sigurno dobija sve veću pažnju javnosti i regiona svojim kvalitetnim zvukom koji stvara, čemu je dokaz i ovaj pjesma.

Poslije nekoliko uspješnih singlova poput „Želim pobjeći“, „Novi dan“, „Silvija“, „Treći Njutnov zakon“, „Čekam“, koji se mjesecima vrte na domaćim radio stanicama i koji su odlično prihvaćeni od publike, bend je izdao svoj prvi album pod nazivom „Rock Image“.

„Pjesma „Da si sada tu“ je prva ekranizovana pjesma sa albuma koji planiramo promovisati, za početak, širom Bosne i Hercegovine. Ovom prilikom mogu najaviti da uskoro izlazi i novi spot za našu pjesmu „Košmar“. Sve pjesme sa novog albuma su snimane u Zenici u studiju Igora Kasapovića“, poručili su iz benda.

Članovi benda su vokal Edin Sinanović, Željko Stapić bas gitara, Amor Mulahalilović solo gitara, Tarik Lemes ritam gitara, Rifet Salkanović bubanj i bek vokal Adna Avdić.

Možda će vam se svidjeti i ovo...