Jelen pivo
Header

Srce

The Shejvers    14

Bend The Shejvers objavio je pjesmu „Srce“, svoj treći singl sa drugog albuma. Kao i na prvom albumu, i ovaj put su se odlučili da izbacuju singl po singl. Prijedorski bend je snimio nešto malo drugačije od onoga na šta smo navikli od njih, a po reakcijama publike reklo bi se da su napravili odličnu stvar.

Spot za novu pjesmu „Srce“ su radili u Novom Sadu sa fenomenalnom ekipom na čelu sa Todorom Bokanom, studentom režije sa trenutnom adresom u Novom Sadu, a koji je inače iz Novog Grada.

„On je organizovao ekipu, smislio koncept spota i napravio, po nama, brilijantne kadrove sa sjajnim Mayom Janković u glavnoj ulozi. Najviše nam se svidjelo što je spot uspio da dočara tekst i prenese emociju koji smo upravo i željeli da prenesemo publici“, zadovoljno ističu članovi benda.

Nova pjesma je zapravo dosta drugačija od njihovog dosadašnjeg rada. Trebala se naći još na prvom albumu, ali, kako kažu, uvijek im je djelovala „nedovršena“. Zbog toga su čekali pravi trenutak, a nedavno su osjetili da je momenat da sve privedu kraju i snime spot, jer su znali da imaju dobru stvar u rukama i da je vrijeme da se pokrenu i završe započeti posao.

Možda će vam se svidjeti i ovo...